Compra en línia a Sant Adrià. Primera comanda amb enviament gratuït!

Mercat de Sant Adrià de Besòs

Whatsapp del mercat

El Mercat de Sant Adrià de Besòs compta amb un ampli ventall de productes de proximitat en les seves fruiteries, carnisseries, aviram, peixateries, queviures ... i ara es troba a l'abast d'un clic!

Compra a les diferents parades i rep la teva comanda en un únic enviament!

+ Info

Parades del Mercat de Sant Adrià de Besòs

  • Carnisseria3
  • Pastisseria artesanal1
  • Xarcuteria2
  • Fruites, verdures i hortalisses1
  • Peix, marisc, congelats i pesca salada3
  • Fleca1

Peix i marisc de la millor qualitat, provinent de les llotges més importants del teritori nacional. Bon tracte i el millor servei

+Info
Whatsapp

Fruites i verdures selectes del Mercat de Sant Adrià.

+Info
Whatsapp

Carns de cavall de primera qualitat

+Info
Whatsapp

Cansaladeria xarcuteria L.Gomez des de 1984 gran assortit en pernils formatges i embotits selectes. Especialistes en carn de porc.

+Info
Whatsapp

Botiga gourmet de mercat, especialitzada en formatges on trobaràs carns fresques gourmet, fumats, pernils, vins, productes vegans, ecològics i molts més productes delicatessen.

+Info
Whatsapp

3ª generació de carnissers de mercat, trobaràs carns selectes de vedella, be i cabrit d'Aragó i tota mena de menuts (triperia). També un gran assortiment de marinats, hamburgueses, xurrascos, etc.

+Info
Whatsapp

Menuts Jordi Pascual

+Info
Whatsapp

Pastisseria artesanal. Paradeta dolça on pots trobar tota mena de caramels, llaminadures, bosses per aniversari, galetes personalitzades, galetes, cupcakes, pastissos fondant i tota mena d'articles de rebosteria creativa.

+Info
Whatsapp

Peixateria familiar amb ja 3 generacions de peixaters amb més de 60 anys d'experiència. Connectats amb totes les llotges de la Costa per portar el producte més fresc i de proximitat als nostres clients. Ens consideren els artesans del mar, ja que tractem el producte de manera única i personalitzada per oferir als nostres clients un producte d'excel·lència. A què esperes per provar els nostres serveis? T'esperem!

+Info
Whatsapp

Forn - Cafeteria. Fabricació pròpia. Pans de llenya, rústic, pagès, pa de coca. Especialitat en entrepans, pizzes, coques d'escalivada i tota mena de dolços, havaneres, xocolata, coca de forner.

+Info
Whatsapp

Des de 1959, Bacallà autèntic d'Islàndia, les millors olives nacionals i importació, conserves selectes, anxoves de l'Cantabrico, l'escala i espècies.

+Info
Whatsapp

Subtotal0€